Kjøpsvilkår

Priser og betaling

Prisene er oppgitt ink. mva. I handlevognen vises totalprisen ink. alle avgifter, mva., og eventuelle betalingsgebyr.

Angrerett

Kunden har 14 dager angrefrist på alle kjøpt hos Fjellsus.no, angreretten oppheves i det øyeblikk nedlastningen igangsettes, i henhold til kjøpsloven. Nedlastningen igangsettes i det det trykkes på en nedlastningslenke.

Ønsker å benytte deg av angreretten må du sende en e-post til kontakt@fjellsus.no innen 14 dager fra kjøpsdato. Dersom du ikke laster ned oppskriften innen 14 dager,  er ikke det gyldig benyttelse av angreretten, og nedlastning er fortsatt tilgjengelig etter de første 14 dagene.

Levering

Når du handler og har fullført bestillingen og betalingen i nettbutikken til Fjellsus.no kan du laste ned oppskrifte direkte fra kvitteringssiden du kommer til etter at kjøpet er gjennomført eller du kan laste den ned fra e-posten du får tilsendt automatis med link til dine nedlastbare filer. Det er ingen tidsfrist på å laste ned oppskriften, men det anbefales at du laster ned og lagrer filene på et trygt sted slik at du har dem for alltid.

Coockies

Nettsidene til Fjellsus.no benytter seg av coockies for å gi deg en bedre opplevelse. Dette er små informasjonskapsler som sendes fra din maskin til serveren for å lagre dine kjøp og data som er nødvendig for å gjennomføre en handel på internett. Dine data behandles konfidensielt.